Joh.Post ondersteund en ontzorgt bij woningontruiming.

Door bepaalde omstandigheden is het mogelijk dat uw woning, of die van een naaste moet worden ontruimt. Dit zijn vaak emotionele momenten en dan kan het zijn dat u een ontruimingsbedrijf zoekt dat uw zorgen uit handen neemt.
Wanneer iemand plotseling overlijdt of zijn huis gedwongen moet verlaten, is er in veel gevallen woningontruiming nodig. De belangrijkste spullen worden uit huis gehaald en de woning moet vervolgens snel en professioneel ontruimt worden. Na de ontruiming wordt de woning opgeleverd zoals u dat wilt.

Joh.Post ondersteunt in dit proces de families en bedrijven. U bepaalt eerst welke spullen u wilt houden en, wanneer van toepassing, geeft u ons de opdracht om de rest van de inboedel snel en professioneel voor u uit huis te halen. Wij kunnen de woning daarbij ook vakkundig schoonmaken en bijvoorbeeld de vloerbedekking volledig verwijderen.

dsc_4785

Spullen hergebruiken

Wij vinden het belangrijk om bruikbare spullen nog een tweede leven te geven. Daarom kunnen wij ook een deel van uw inboedel laten opkopen door een derde partij. Omdat wij een groot netwerk hebben in de regio Haarlem en Alkmaar kunnen wij u hiermee snel en efficiƫnt van dienst zijn.

Opslag na ontruiming

Bij woningontruiming komt het ook voor dat de familie de inboedel uit de woning (tijdelijk) wil opslaan. Omdat Joh.Post een grote opslagruimte ter beschikking heeft, bieden wij ook inboedelopslag aan.Dat doen wij tegen scherpe tarieven. U kunt ons dus zowel voor de woningontruiming als voor inboedelopslag inschakelen.

Meer weten?

Wilt u weten of Joh.Post u kan helpen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw situatie en de werkzaamheden. Wij kunnen dan een goede inschatting maken van wat de werkzaamheden zin en wat dit u uiteindelijk gaat kosten.

Zet de eerste stap naar een zorgeloze ontruiming: