Verhuisbedrijf Joh.Post

 

Uw verhuizing in de regio Alkmaar, Haarlem, Beverwijk, Heemskerk en IJmuiden.

U kunt uw verhuizing helemaal uit handen geven, inclusief demonteren en monteren van meubelen, installeren van apparatuur en afhalen en ophangen van lampen. Ook kunnen wij uw inrichting afstemmen op de mogelijkheden van het nieuwe interieur. Voor u een zucht van verlichting, voor een ervaren verhuizer als Joh.Post geen enkel probleem.

Uiteraard kunnen wij natuurlijk ook de overbodige meubelen afvoeren voor u en de woning bezemschoon opleveren. Natuurlijk kunt u ook heel veel zaken zelf doen, waardoor u zelf een Verhuispakket samenstelt waarin al uw wensen worden getransformeerd tot een passende offerte.

dsc_4730

Wat betekent ontzorgt verhuizen bij Joh. Post?

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en om te luisteren naar uw wensen.

Verhuizing van A tot Z

U heeft de mogelijkheid om ons alles te laten uitvoeren. Van demonteren en monteren tot installeren van apparatuur, bezemschoon opleveren van uw oude huis of het afvoeren van overtollige meubelen.

Geheel ontzorgd

Het enige wat u vervolgens hoeft te doen is een lekker bakje koffie te gaan drinken bij bekenden en aan het einde van de dag kunt u meteen uw nieuwe huis in!

Alles is mogelijk bij Joh.Post!

Joh.Post heeft al meer dan 70 jaar ervaring met particuliere verhuizingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit en een tevreden klant. Wij werken met ervaren verhuizers en een strakke planning die wij samen met u afstemmen. Daarom komen wij altijd geheel vrijblijvend graag bij u thuis om uw verhuizing te bespreken.

Als verhuizer hebben wij de materialen en de ervaring in huis om u met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen. Grote meubelstukken worden gedemonteerd en in de nieuwe woning weer in elkaar gezet. Indien gewenst dan verzorgen wij het in- en uitpakken van uw inboedel. Voor elk object hebben we de beschikking over speciaal verpakkingsmateriaal, speciale laadbakken, liften en speciale verhuisauto’s op maat.

Mevr. Duin; ” Ik kon gewoon naar mijn werk

en aan het einde van de dag kon ik mijn nieuwe woning in “

Zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing: