Opslagruimte huren? Onze inboedelopslag in Beverwijk is de oplossing bij ruimte gebrek.

Opslagruimte huren

Uw nieuwe huis is nog niet klaar, maar u moet uw huidige woning al verlaten. U wordt overgeplaatst naar het buitenland en krijgt een gemeubileerde woning.

Er zijn natuurlijk vele uitlopende redenen waarom u (tijdelijk) een opslagruimte moet huren. Dan is het maar goed om te weten dat wij ook voor consumenten en bedrijven deze mogelijkheid bieden, waarbij wij uw inboedel niet alleen veilig, maar ook geacclimatiseerd opslaan.

Bij een verhuizing is het mogelijk door bijvoorbeeld de snelle verkoop van uw woning of bij de vertraging van de oplevering van uw nieuwe woning uw inboedel op te slaan in onze verhuiscontainers van 10 of 5 m3. Maar vaker komt het voor dat wij de inboedel bij de  huidige woning direct vakkundig inladen in een container.
Deze container wordt op het door u gewenste moment weer voor uw huis gelost. In de tussentijd staat uw inboedel veilig en geconditioneerd in onze opslag.
De privacy wordt gegarandeerd door de verzegeling, de veiligheid door plaatsing in een loods die beschermd  en verzekerd is tegen brand en inbraak.

Prijsbewust opslaan

Opslag is meer dan goederen (voorlopig) ergens neerzetten. ‘Goederen’ variëren van inboedels tot archiefstukken. ‘Ergens’ bestaat altijd uit een geconditioneerde opslagruimte in Beverwijk of elders, systematisch ingericht. En ‘neerzetten’ gebeurt voor kortere of langere tijd. Naast een veilige plek regelen we in voorkomende gevallen ook voorraadbeheer, distributie en de bijbehorende administratie voor u. Alles uiteraard tegen een scherpe prijs.

OPSLAG VAN KEUKENS

Optimaal beschermd, punctueel afgeleverd

Voor keukens, meubels staan containers klaar van 10 of 5 m3. De privacy wordt gegarandeerd door de verzegeling, de veiligheid door plaatsing in een loods die beschermd is tegen brand en inbraak. Kan een keuken geplaatst worden (overigens een specialiteit van Joh.Post B.V.)? Beschikt u zelf op een gegeven moment over de benodigde ruimte? Heeft u een bestemming voor de goederen? Dan bezorgen we ze precies en afgemeten op de plek waar u ze hebben wilt. Tot en met dat granieten werkblad van vier meter lang.

OPSLAG VOOR HANDEL EN INDUSTRIE

Logistiek verlengstuk van uw bedrijf.

Op het gebied van warehousing biedt Joh.Post B.V. u een compleet concept. Te beginnen met een moderne opslag met een capaciteit van 15.000 m2. Beveiligd en verwarmd. Goed voor een korter of langer verblijf van uw goederen. En als u wilt inclusief logistieke diensten zoals voorraadbeheer, orderpicking, handling en zelfs facturering. Kunt u zich mooi richten op uw core‑business.

ARCHIEFBEHEER

Uw archief 24/7 toegankelijk

De zorgvuldige werkwijze van Joh.Post B.V. komt bij uitstek tot zijn recht bij archiefbeheer. Uiteraard bewaren we uw stukken onder gecontroleerde fysieke condities. In speciale containers, die ervoor gemaakt zijn. Op uw verzoek bezorgen we archiefstukken of halen we ze op. In en uitgaande bewegingen administreren we nauwgezet. En mocht u acuut iets nodig hebben: u kunt uw stukken 24 uur per dag opvragen. Beslist handig als u in de IJmond of regio Haarlem zit.

Wilt u gebruik maken van onze inboedelopslag: