Joh.Post ondersteund en ontzorgt bij bedrijfsontruiming.

Bij een verhuizing naar een nieuwe lokatie of na een faillissement krijgt u te maken met een bedrijfsontruiming. Dit is vaak een emotioneel gebeuren waarin u een ontruimingsbedrijf  zoekt dat u geheel ontzorgd. Joh.Post heeft jarenlange ervaring in het ontruimen van bedrijven, kantoren en woningen. Vele bedrijven gingen u al voor en daarom beschikken  wij over de kennis en de manschappen om elk ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken.

Vele bedrijven gingen u al voor en daarom beschikken  wij over de kennis en de manschappen om elk ontruimingsproject snel en efficiënt aan te pakken. Door onze bekendheid en connecties in Beverwijk, IJmuiden en Heemskerk kunnen wij u in de IJmond optimaal van dienst zijn.

Afbeeldingen i phone 6-10-2015 891

Scheidingswanden en vloeren verwijderen

Een bedrijfsontruiming verschilt in veel opzichten van een woningontruiming. Wij krijgen bijvoorbeeld te maken met verlaagde plafonds, het verwijderen van grote hoeveelheden vloerbedekking en het weghalen van scheidingswanden. Dit zijn natuurlijk altijd weer grotere uitdagingen, maar deze gaan wij zeker niet uit de weg. Joh.Post draagt zorg voor het verwijderen en de afvoer van al deze materialen, zodat u daar geen zorgen meer over heeft.

Inboedelopslag

Bij een bedrijfsontruiming komt het vaak voor  dat de inventaris (tijdelijk) opgeslagen moet worden. Inboedelopslag komt bijvoorbeeld goed van pas bij een verhuizing naar een nieuw pand of bij herstelwerkzaamheden of renovatiewerkzaamheden aan het huidige pand. Joh.Post beschikt over een ruime, eigen opslagruimte. Wij bieden daarom naast ontruiming ook voordelige opslag van uw goederen aan.

Schone oplevering

Wanneer u uw bestaande locatie definitief verlaat, is het belangrijk dat wij de ruimte netjes en schoon opleveren voor de volgende huurder of koper. Daarom verzorgt Joh.Post ook de schoonmaak van bedrijfspanden na een ontruiming. Normaal gesproken worden de bedrijfspanden alleen maar bezemschoon opgeleverd. Indien gewenst kunnen wij extra werkzaamheden uitvoeren.

Tweede kans

Heeft u nog bruikbare spullen die u zelf niet meer nodig heeft? Dan kunnen wij bemiddelen door dit deel van uw inboedel te laten opkopen bij de ontruiming zodat dit alvast voor de ontruiming kan plaatsvinden. Dit heeft ook weer een kostenbesparende werking op de ontruiming.

 Zet de eerste stap naar een zorgeloze ontruiming: