Uw bedrijf verhuizen?

Minimale onderbreking en maximale continuïteit met Joh. Post.

Een werkplaats, (deel)kantoor of laboratorium verhuis je niet zomaar. Zeker als de werkzaamheden zoveel mogelijk door moeten gaan. Kwestie van secuur plannen met een draaiboek dat alle acties van uur tot uur vermeldt. En van creativiteit die leidt tot oplossingen voor complexe manoeuvres. De ervaring en inventiviteit van de verhuizers van Joh.Post B.V. werken in uw voordeel, net als het kostenplaatje.

Wij nemen u graag alle zaken rondom de bedrijfsverhuizing uit handen.
Uiteraard bepaalt u wat u ons wilt laten uitvoeren. Daarbij is het vooral voor u erg prettig en belangrijk om één aanspreekpunt te hebben, zo kunnen wij u compleet  te ontzorgen.

Afbeeldingen i phone 6-10-2015 495

Machine (ver)plaatsingen, instrumenten, schakelkasten

De verplaatsing van machineparken en magazijnen is een vak apart. Al was het maar omdat de kleinste boorkolom heel andere dimensies kent dan de grootste rondslijpbank of carrouselbank. Of het nu gaat om een schakelkast die op een moeilijk bereikbare plek aan het werk moet, of om een drukpers die alleen waterpas optimaal draait. En of het nu gaat om CNC-gestuurde machines (tot 80 ton), HPU units, plasmarobots, ovens, gritmachines: ze komen net zo zeker op hun nieuwe locatie als de complete inventaris van een machinewerkplaats of magazijn.

Laat u over het vervoer van klein en groot en uitzonderlijk vervoer vrijblijvend informeren en adviseren. Door de specialist uit Beverwijk met de hoogwaardige dienstverlening: Joh.Post B.V.

Zet de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing: